Veelgestelde vragen

Verzending

Nee, u betaalt bij uw bestellingen bij Breast&Style geen verzendkosten (binnen Nederland). 

Bestellingen worden, mits voorradig, binnen 1-3 dagen werkdagen bezorgd. Voor producten die niet op voorraad zijn geldt een verzendtijd van 5 werkdagen.
Ja, zodra wij het pakketje afgeven bij het postkantoor ontvangt u een e-mail van Postnl. In deze mail staat uw track&trace code. Hiermee kan het pakketje gevolgd worden tot aan uw deur.

Ja, we verzenden ook aan het buitenland. Op dit moment bieden we verzending naar Duitsland, België en Spanje aan. Wilt u uw bestelling ontvangen in een ander land. Neem dan contact met ons op en we zullen uw land toevoegen.

De verzendkosten van bestellingen naar België en Duitsland bedragen €6,95, Spanje €9,95 en Finland €11,00.

Retourneren

We storten het aankoopbedrag terug, zodra we het product in goede staat hebben ontvangen. De exacte tijd dat het aankoopbedrag is teruggestort, is afhankelijk van uw bank.
Ja, in tegenstelling tot de verzendkosten zijn de retourkosten voor de rekening van de klant.

Als u niet tevreden bent over uw bestelling, om welke reden dan ook, dan kunt u deze binnen 14 dagen retourneren. Ons retourneer-adres is: Wethouder A.G. Dekkerlaan 1, 8121GB Olst.

Betalen

Uw kunt in onze webshop betalen via iDeal, Paypal en via overschrijving. Voor onze klanten uit Belgie en Duitsland is het mogelijk om via Mistercash of Direct ebanking te betalen.
Ja, onze betaalproces is beveiligd met een ssl certificaat waardoor uw persoonlijke gegevens ten alle tijden goed beschermd zijn.

Algemeen

Als uw maat niet bij een product staat, mail dan naar info@breaststyle of bel naar 06- 48 35 88 25. Wij helpen u graag een geschikt product te vinden.

Geen antwoord gevonden?

Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op.